ReForma presenterar sin fjärde delägare Hannah Lindahl!

Vi på ReForma har mycket att vara tacksamma för när vi blickar tillbaka på 2023. Året började starkt med en riktig topprekrytering när vi välkomnade vår nya, och den senast licensierade i Sverige, Signs of Safety utbildare Hannah Lindahl som vår fjärde medarbetare tillsammans med Nova Nilsdotter, Katarina Rey och Linn van Bruggen.

Vi är nu även glada och stolta att kunna presentera att Hannah Lindahl blir vår fjärde delägare och går in som partner i ReForma!

Hannah Lindahl var ett välkänt namn inom Signs of Safety i Sverige även innan hon tog sin licens som utbildare. Kanske framför allt genom sitt ihärdiga och genomgripande arbete som verksamhetsutvecklare i Värnamo Kommun, där hon med ett strategiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt varit en bidragande faktor till den genomgripande implementeringen av Signs of Safety i hela medborgarförvaltningen. Många av oss känner också Hannah som en nyckelperson i att generöst dela och sprida goda exempel och erfarenheter nationellt.

Vi är glada att Hannah valt att gå in som partner i ReForma och vet att hon kommer att bidra med ovärderlig kunskap och erfarenhet till ReFormas vision; att med Signs of Safety som grund stödja organisationer, beslutsfattare och socialarbetare att anpassa sin praktik, så att arbetet genomförs i nära samarbete med barn, ungdomar, föräldrar och andra viktiga vuxna runt familjen.

Vi välkomnar, Hannah Lindahl!